Habo Friidrott
Medlem i Habo Friidrott
Bilder från 2016 års Sommarskola

Medlem i Habo Friidrott!
Du har rätt att prova vid två träningstillfällen utan kostnad innan du bestämmer dig för att bli medlem. Medlem i Habo Friidrott är du och förblir du när du bokat plats i en träningsgrupp och betalt din årliga medlems- och träningsavgift (se avgifter längre ner). 


Habo Friidrott är en dopingfri förening och är med i RF.s program Vaccinera mot doping. Testa dina kunskaper!


Alla medlemmar under 16 år har en olycksfallsförsäkring via Folksam/Svenska Friidrottsförbundet. Försäkringen gäller vid både träning och tävling, resor till och från träning/tävling (även utomlands). Habo Friidrott tecknar själva kollektivförsäkring för aktiva medlemmar 16 år och äldre (Folksam). Läs om fler medlemsförmåner.


En ideell förening

Habo Friidrott är en ideell förening utan anställd personal. Det innebär att medlemmarna själva genomför föreningens arbete med tränings- och tävlingsverksamhet samt allt annat som ingår i att driva och utveckla en förening. Föreningens styrelse har beslutat att inga medlemmar ska "tvingas" sälja lotter, kakor, kalsonger, salami eller annat för att vi ska få ihop ekonomin. Däremot är det nödvändigt att du som medlem och ”delägare” i föreningen ställer upp och hjälper till i verksamheten (läs mer om medlemsskyldigheter). Huvudprincipen är att många gör lite. 


Bli medlem i Habo Friidrott

Klicka här för att boka plats i en träningsgrupp och ansöka om medlemskap i Habo Friidrott (OBS som ny får du prova vid två tillfällen utan att behöva betala medlemsavgift men du behöver ändå registrera dig via länken)Medlems- och träningsavgifter 2018

Föreningens avgifter

Alla medlemmar betalar en medlemsavgift och en träningsavgift om du deltar aktivt i någon träningsgrupp. 


MEDLEMSAVGIFT: 150 kr/ medlem


TRÄNINGSAVGIFT: För alla aktiva som deltar i någon av våra träningsgrupper under säsongen (inomhus och/eller utomhus)


Upp till 9 år* : 200 kr/aktiv


10-12 år* : 500 kr/aktiv

*/ Det är det kalender år man fyller som räknas.


Äldregruppen: 600 kr/aktiv


Familj: 650 kr/familj (vid familjemedlemskap)

För att inte få orimliga avgifter för familjer med flera aktiva i våra träningsgrupper, har en maxavgift införts per familj. Maxavgift : 1 100 kr/familj (Medlems- & Träningsavgift). Vid nyregistrering av, eller ändring till familjemedlemskap, var vänlig och ange detta i kommentars fältet i formuläret för medlemsregistrering.


Motionär: 250 kr/person (inga subventioner på tävlingsavgifter med undantag att du deltar utan kostnad i våra egna arrangemang)


Supporter: 150 kr/supporter (för dig som vill stötta vår barn- och ungdomsverksamhet).


Exempel: Medlem som är sju år betalar 150 kr i medlemsavgift + 200 kr i träningsavgift = 350 kr för ett kalenderår  


 
Sponsorer